Over Ons

Over ons

Reisburo van Gerwen is ontstaan uit het gelijknamige Touringcarbedrijf, dat vandaag de dag nog steeds in Veldhoven is gevestigd. Met een historie van bijna 50 jaar is Reisburo van Gerwen al jarenlang een begrip in de regio Eindhoven. Op dit moment telt reisburo van Gerwen 9 vestigingen.

Onze ervaren reisadviseurs zijn u graag van dienst bij het maken van een goede keuze uit het vele aanbod dat beschikbaar is. Wij weten als geen ander welke aanbieders tegen een scherpe prijs de kwaliteit leveren die u verwacht.

Wij zijn aangesloten bij ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en dat betekent voor u als klant dat u kiest voor zekerheid.

Wij zijn u graag van dienst en kunnen in al uw reiswensen voorzien: de klassieke pakketreis, maar ook stedentrips, hotels of campings, vluchten, rondreizen of cruises.

Oriënteert u zich gerust via internet, maar loop niet in de vele valkuilen die u daar aantreft. Kom naar ons om daadwerkelijk te boeken. Wij laten reisonderdelen naadloos op elkaar aansluiten en zijn in de meeste gevallen helemaal niet duurder. In geval van problemen of calamiteiten staan wij u met raad en daad terzijde. Bij ons bent u nog echt een Klant .

Wij hopen u spoedig in één van onze vestigingen te mogen begroeten !

Wij staan voor u klaar 24 uur per dag via onze website en
op onze vestigingen in het land tijdens onze openingstijden, zie ons contact pagina.