Met onze Mobiele Reisadviseurs brengen wij de kwaliteit van Reisburo van Gerwen waar en wanneer het u uitkomt!

Onze mobiele reisadviseurs zijn professionals in het bieden van persoonlijk advies en helpen u met het vinden van een passende vakantie. Altijd op tijden wanneer het u schikt en op locatie naar keuze.
Of u nu thuis, op het werk of in een openbare gelegenheid met uw reisadviseur afspreekt, u betaalt voor deze persoonlijke service niets meer dan in het reisburo.
Deze unieke service is vanzelfsprekend voor Reisburo Van Gerwen en kost u niets extra's.


Regio Ulvenhout

Pam Beijer

Mobiele Reisadviseur regio Ulvenhout

Ik werk sinds 2013 bij Reisburo van Gerwen in Ulvenhout, en sinds kort ben ik begonnen als mobiele reisadviseur in deze regio.
Heeft u het druk, maar ziet u op internet door de bomen het bos niet meer? Ik heb zelf veel gereisd en help u graag om uw welverdiende vakantie te vinden. Met mijn opgedane kennis door eigen reiservaring, studiereizen, presentaties en de juiste connecties kan ik uw reis naar wens samenstellen. Het complete pakket van het informeren tot reserveren, maar ook zaken als autohuur, verzekeringen, excursies, inchecken voor uw vlucht en het regelen van evt. nodige reisdocumenten. Of het nu gaat om een groepsreis, zonvakantie, cruise, zakenreis of rondreis bij ons bent u aan het juiste adres.

Wilt u een persoonlijk advies of een afspraak maken klik dan HIER.