Ons team in Son en Breugel

Ons team in Son en Breugel

Marian Wilbers

Met 27 jaar ervaring ben ik al op een heleboel bestemmingen geweest en heb veel ervaring.


Ik leer ook van verhalen van collegaís en klanten. Dat is het leuke van dit beroep.

Samen zoeken we naar de perfecte vakantiebestemming!


Ons team in Son en Breugel

Brigitte Wijdeven

Ik werk al meer dan 20 jaar in de reiswereld. Het allerbelangrijkst vind ik dat u de vakantie krijgt van uw dromen en daarvoor ga ik tot het uiterste! Een weekendje weg met de familie om nooit meer te vergeten, de gunstigst geprijsde vakantie in het hoogseizoen voor uw gezin, een mooie rondreis waarbij u andere culturen leert kennen of een super de luxe huwelijksreis aan de prachtigste exotische stranden. U zegt het maar; ik kan het regelen!
Zelf heb ik bijzonder veel Europese bestemmingen bezocht, zoals bijna alle Spaanse Costaís, Mallorca, Ibiza, Gran Canaria, Tenerife; de Griekse eilanden Kreta en Kos; het Turkse Alanya, Side en Marmaris; en Sousse in Tunesie. Ik reisde door het indrukwekkende Israel en snorkelde in Sharm el Sheikh, maakte een fly drive door veelzijdig Florida en zwom met dolfijnen in Mexico. Verrassend waren de reizen naar de Kanaaleilanden en het Zuiden van Engeland met haar wilde ponyís. Cultuur gesnoven heb ik in de steden Rome en Parijs. De laatste jaren bracht ik met mijn gezin vakanties door op de leukste campings, zoals aan de Adriatische Kust in Italie. Legio weekendjes weg in Nederland, Belgie en Duitsland hebben wij er met onze 2 jonge dochters ook al op zitten. Als kers op de taart noem ik nog de fantastische rondreizen door Thailand en het Oosten van Australie.

Wat is de wereld toch mooi!
Ons team in Son en Breugel

Wilhelmien Derks

Werkt sinds 1991 bij Reisburo Van Gerwen Groep.
Ik ben een echte kampeerliefhebber en ben in de zomer vaak te vinden in landen als Spanje,Frankrijk, Oostenrijk, KroatiŽ en ItaliŽ. Tijdens mijn studie- en vakantiereizen naar oa. MaleisiŽ, Amerika, Jamaica, Dominicaanse Republiek, La Palma en nog meerdere bestemmingen heb ik genoeg ervaring opgedaan om onze klanten goed te kunnen informeren. Leuk is het om eigen ervaringen te delen, zoals de Nijlcruise in Egypte, olifantentocht in Sri Lanka, walvissen spotten in Canada, raften in de USA.

Het is een uitdaging om samen met de klant naar een passend reisdoel toe te werken.