Ons team in Rijnsburg

Ons team in Rijnsburg

Stéphanie Greeve

Ik werk sinds 2008 bij Toerkoop als reisadviseuse en sinds juni 2013 binnen de van Gerwen Groep.
Ik heb gewoond en gewerkt in Turkije en hierdoor weet ik veel over het land en de kustplaatsen. Voor alle reizen naar Turkije kunt u prima bij mij terecht.
Ook heb ik mij sinds een jaar gespecialiseerd in reizen naar Jamaica, een bestemming in opkomst met veel diversiteit.
Ik vind het belangrijk om vanuit de klant te denken en daardoor precies aan de wens te kunnen voldoen en samen een reis uit te zoeken.
Van jongs af aan wilde ik de hele wereld over reizen. Nu is dat natuurlijk niet gelukt, maar heb ik d.m.v. vakanties en studiereizen al heel wat kunnen zien. Ik probeer elke keer iets nieuws te ontdekken en vind het erg belangrijk om te kunnen vertellen uit eigen ervaring en iedereen met een glimlach de deur uit te zien lopen!

Voel je vrij en kom gezellig bij mij langs in Rijnsburg voor UW droomvakantie.
Ons Team in Rijnsburg

Ageeth Witteveen

Ik ben vanaf 1997 werkzaam in het toerisme en werk sinds juli 2013 bij Reisburo Van Gerwen in Rijnsburg.
"Reizen is mijn passie en met die ervaringen kan ik de perfecte reis voor klanten regelen. Een reis is iets persoonlijks. Iedereen beleeft het anders. Dat maakt het zo leuk en divers! Wat voor de één belangrijk is, is voor de ander overbodig. Door de juiste vragen te stellen komen we tot uw reis op maat! Dat onderscheidt ons reisadviseurs met online aanbieders.
Kom gerust eens bij ons binnen en ervaar het zelf!"
Mijn specialisaties zijn: Spanje incl. Canarische Eilanden, Caribbean, Stedentrips, Disneyland Parijs, Wintersport.

Dus ik zou zeggen: Graag tot ziens op ons reisburo!
Ons Team in Rijnsburg

Marianne Bouman

Sinds 1980 werkzaam bij de Toerkoop groep en vanaf 2013 bij Reisburo van Gerwen.
Door deze ervaringen van zowel privé als studiereizen kan ik u heel veel vertellen over de bestemmingen welke door ons worden aangeboden. Reizen is voor mij echt een passie en eenmaal werkzaam in de reisbranche blijft dit, ondanks alle veranderingen, toch nog steeds een fijn beroep. Het is iedere keer weer een uitdaging om voor de klant een passende en vooral fijne reis te boeken waarop met plezier wordt teruggekeken.

Kom gerust langs voor advies en de koffie staat klaar.