Ons team in Katwijk

Ons team in Katwijk

Peter Chrispijn

Ik ben in 1995 bij een reisburo komen werken omdat ik gek ben op reizen.
Hierdoor heb ik veel landen gezien en kan ik u vaak uit eigen ervaring adviseren. Ik verzorg vakantie en zakenreizen en tevens ben ik aanspreekpunt voor deze regio.

Hoop u te mogen begroeten op het reisburo en sta graag voor u klaar!
Ons Team in Katwijk

Sandy Carlier

Is sinds 1 december 2003 werkzaam op dit kantoor in Katwijk. Sinds 1993 werkzaam in de reisbranche en heb door de jaren heen al heel wat van de wereld mogen aanschouwen. Begonnen als reserveringsmedewerkster bij Holland International (Afd. Eurojet, Fit & Zonnetour) om daarna voor een aantal seizoenen als hostess werkzaam te zijn. Hiervoor heb ik een aantal maanden op Kreta, Mallorca, Tenerife en Portugal mogen wonen en werken.
Na deze periode bij Jambo Safari Club (Afrika Specialist) gewerkt, waardoor ik Kenia en Tanzania heb mogen bezoeken. En nu dan alweer ruim 11 jaar werkzaam op een reisburo, waarvoor ik uiteraard op vele studiereizen ben geweest. Een kleine greep uit mijn lijstje: Aruba, Bonaire, Curacao, Dominicaanse Republiek (Punta Cana), Mexico (Puerto Vallarte), Costa Rica, Sri Lanka en New York.
Mijn eigen favoriet binnen Europa blijft nog altijd Griekenland. Ik ben gek op het Griekse eiland hoppen en natuurlijk van het Griekse eten! Stedentripjes zijn ook zeer zeker aan mij besteed. Ik denk dat ik mijn klanten door de jarenlange ervaring van goed advies kan voorzien en enthousiast kan maken voor bepaalde bestemmingen. Tenslotte heb ik de reiswereld van alle kanten mogen bekijken. Van telefonische reserveringsmedewerkster tot hostess tot reisadviseuse.

Dus ik zou zeggen: Graag tot ziens op ons reisburo!