Ons team in Vlijmen

Ons team in Vlijmen

Wendy van den Beemt-Stakenburg

Ik werk sinds januari 1999 bij Reisburo van Gerwen. Reizen is een enorme passie van mij, om ervaringen vanuit andere landen en culturen over de hele wereld te kunnen delen met u als reiziger en samen met u de ďultiemeíí reis samen te stellen die helemaal aan uw wensen voldoet.
Dit deskundige advies kan ik met u delen vanuit mijn toeristische opleiding en alle persoonlijke reiservaring die ik tijdens vakanties en studiereizen heb opgedaan, zowel binnen als buiten Europa, de Caribbean, AziŽ, Afrika en de Verenigde Staten.
Tegenwoordig is ď niets te gekĒí en bijna alles is mogelijk door het enorme ruime en onafhankelijke aanbod wat wij u kunnen bieden. Ook kunt u bij ons terecht voor reisorganisaties uit Duitsland en BelgiŽ en doen wij uiteraard graag een prijscheck voor u. En hoe geweldig is het dan als u enthousiast en tevreden terugkomt van uw reis!

Daar doen wij het graag voor!!
Ons Team in Vlijmen

Jeannette Jansen-Stahlecker

Al sinds mijn 18e werk ik als reisadviseuse.
Doordat ik al op jonge leeftijd ben begonnen in de reisbranche, heb ik veel (studie)reizen mogen maken o.a jongeren stap vakanties in Chersonissos en albufeira, Alleen op studiereis naar de Verenigde Emiraten Dubai, rondreizen met partner door Amerika en Canada, IndonesiŽ, Mexico. Strandvakanties naar de Caribbean en Europa. Buiten de studiereizen die wij 1x per jaar mogen maken boek ik privť 1x per jaar een zon vakantie en als het nog even kan een stedenreis, Tijdens mijn vakantie kan ik het vaak niet laten om b.v. toch een even een ander hotel in te lopen om te kijken hoe het er uit ziet of wat aantekeningen en fotoís te maken voor mijn werk. Inmiddels heb ik een zoontje dus weet ook alles van kindervakanties. Zo zijn wij o.a naar Ibiza geweest, een bestemming waar je niet snel aan zal denken als je met je gezin op vakantie gaat, maar juist deze bestemming heeft heel veel te bieden voor jonge gezinnen, je moet net de juiste plekjes en accommodaties weten te vinden .
Mede door mijn jaren lange reis en balie ervaring kan ik mijzelf goed in de klant en situatie verplaatsen, hierdoor geef je het beste advies op maat. Dagelijks leer ik nog van en door onze klanten en de prachtige en veelzijdige reizen die wij mogen boeken en samenstellen

Het mooiste van mijn werk vind ik de vertrouwensband die je samen met de klant opbouwt, als de klant tevreden van hun vakantie terugkomt en dat de volgende reis weer door ons verzorgd mag worden!
Ons team in Vlijmen

Daphne Siahaija

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Reisburo Van Gerwen. Het leukste van mijn werkzaamheden vind ik dat je elke dag naar een nieuwe bestemming vliegt. Of het nou gaat om een vliegvakantie, autovakantie, busvakantie of een reis op maat, elke dag is weer een uitdaging. Na 2 jaar gewoond en gewerkt te hebben in Spanje, heb ik zelf diverse mooie reizen mogen maken binnen- en buiten Europa. De mooiste reis die ik binnen Europa heb gedaan, is een reis van Zuid naar Noord ItaliŽ. Vooral het Zuiden van ItaliŽ heeft mijn hart gestolen. Cuba is mijn mooiste reis die ik buiten Europa heb gedaan.. De cultuur en natuur van dit land is geweldig en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Qua bezochte steden zijn mijn favorieten New York, Valencia, Lucca en Stockholm. In al deze steden voel ik me eigen thuis. Een reis is heel persoonlijk, daarom vind ik het leuk en is het mijn passie om de perfecte reis voor u samen te stellen zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan en er met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte reis onder het genot van een bakje koffie of thee.
Graag tot ziens bij Reisburo Van Gerwen te Vlijmen!
Ons team in Son en Breugel

Maria Puts

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de reisbranche. Mijn grote hobby was en is nog altijd reizen.
U kunt bij mij terecht voor (bijna) alle soorten van reizen. Van backpacken tot luxe cruise vakanties. Van heerlijk genieten op mooie stranden tot tochten door een jungle of wild water raften. Ik ben al goed verwend.
Maatwerk reizen vind ik ook heerlijk om uit te zoeken dus ben vooral niet bang uw vakantie wensen bij mij neer te leggen als het een hele lijst is. De tel van het aantal Disney bezoekjes ben ik kwijt. Behalve skiŽn in Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk heb ik ook Whistler Canada op mijn lijstje staan.
Op de volgende bestemmingen heb ik rondreizen gemaakt: Yucatan Mexico, Zweden, Duitsland, Thailand, MaleisiŽ British Columbia, BosniŽ, Canada en AustraliŽ (Victoria). Een greep uit de steden die ik heb bezocht en van heb genoten zijn: Vancouver, New York, Luxor, Rome (helemaal verliefd op) Barcelona, Parijs, Londen, Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Abu Dhabi, Melbourne, Brugge, Amsterdam, Praag Sarajevo. Ook binnen Europa heb ik gelukkig al veel mogen zien en heb nog heel veel reis wensen. Ook vind ik het heel leuk om de reiservaring van klanten terug te horen en hier ook van te leren.

Ik hoop u graag te mogen helpen.
Ons team in Son en Breugel

Brigit Marechal


INFO VOLGT
Ons team in Son en Breugel

Danielle Geus-Marechal

Sinds 2004 werk ik met veel plezier in de reisbranche. Dit doe ik in combinatie met mijn werk als stewardess bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij.
De ervaringen, zowel binnen als buiten Europa, opgedaan tijdens mijn werk als stewardess en tijdens mijn persoonlijke vakanties en trips kan ik dus goed gebruiken bij het adviseren van onze klanten.
Tevens blijft het voor mij iedere keer weer een mooie uitdaging om een passende reis te vinden voor onze klanten waarnaar ze achteraf met veel plezier en tevredenheid op terugkijken.

Of het nu gaat om een rondreis, kampeervakantie, vliegvakantie binnen of buiten Europa,ik zoek het graag voor u uit en hoop u snel te mogen begroeten in ons reisburo.