Ons team in Bladel

Ons team in Bladel

Marcia Gerrits

Ik werk vanaf 2003 bij Reisburo Van Gerwen.
Mijn doel is om voor elke klant een reis te boeken die voldoet aan zijn of haar wensen. Of het nu een campingvakantie is of een reis op maat naar een verre bestemming. Het is erg fijn dat de klant enthousiast is over de reis die ze gaan maken. Niets is onmogelijk en als het niet rechtsom kan, gaan we linksom.
Mede door mijn eigen reiservaringen, kan ik de klant goed informeren wat hij kan verwachten op vakantie. Voor elke bestemming valt wat te zeggen en zijn er redenen genoeg waarom je juist naar die speciale bestemming zou moeten gaan.

Zelf vind ik dat ik het leukste beroep heb van de hele wereld, omdat ik de wereld naar mijn klanten kan brengen.
Ons Team in Bladel

Lisette Hesselmans

Ik ben al sinds 1989 werkzaam in de reisbranche. Reizen is mijn passie. De ervaringen opgedaan tijdens vakanties en diverse studiereizen kan ik goed gebruiken bij het adviseren van onze klanten.
Of het om een cruise, zonvakantie, verre reis of een weekendje weg gaat, het is en blijft voor mij een uitdaging om voor de klant datgene te vinden wat bij hem of haar past.

Wij vinden altijd een reis die bij de klant past.
Ons team in Bladel

Inge Broers-Panjoel

Sinds 2000 werk ik met veel plezier bij Reisburo van Gerwen.
In al die jaren heb ik vele onvergetelijk mooie reizen mogen maken.
Mijn passie voor reizen deel ik graag met u.
Ik zie het steeds weer als een uitdaging om voor u de perfecte reis samen te stellen.

Tot ziens op ons reisburo!
Ons team in Bladel

Cristel Geeris

Ik ben al vanaf 1981 actief in de reiswereld en sinds 2013 ben ik voornamelijk werkzaam in onze vestiging in Bladel.
Nog steeds ga ik met veel plezier naar mijn werk en vind het elke keer weer een uitdaging om een passend voorstel voor de klant te maken, of het nu gaat om een kampeervakantie of een verre rondreis op maat.
In al die jaren heb ik veel bestemmingen zelf mogen bezoeken en het liefst ontdek ik steeds weer nieuwe, maar diverse landen heb ik al vaker bezocht omdat ze zoveel te bieden hebben, zoals Griekenland, Turkije en Marokko.

Mijn favoriete bestemmingen: Turkije, KroatiŽ, NamibiŽ, Zuid-Afrika.