Ons team in Bergeijk

Ons team in Bergeijk

Nicole Maas

Ik werk sinds 2001 met veel plezier bij Reisburo van Gerwen Bergeijk. Gaande weg de jaren heb ik de vele ontwikkelingen meegemaakt in de reiswereld. Nieuwe bestemmingen die erbij zijn gekomen en ook de uitbreiding van onze reisburo van Gerwen Groep.
Zelf heb ik diverse bestemmingen voor u bezocht, mede door mijn vakanties en studiereizen kan ik u leuke tips en informatie geven. Mocht u plannen hebben een reis te gaan maken, wij denken met veel interesse mee.

Kom gerust eens binnen dan praten we onder het genot van een kopje koffie of thee de wensen door om zo samen met u tot een prachtige reis te komen.
Ons Team in Bergeijk

Ingrid Hakkens

Ik ben geboren en getogen in Bergeijk en werk sinds 2003 bij het Reisburo. Als reisleidster heb ik al vele bestemmingen mogen bezoeken en die ervaring komt goed van pas bij het adviseren van onze gasten voor reizen over de hele wereld. Door trainingen blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk maken we af en toe ook mooie studiereizen, kijk eens op onze website bij de reisverslagen voor meer informatie hierover. De laatste jaren is maatwerk bij ons steeds belangrijker geworden waarbij we uw reis helemaal naar wens samen kunnen stellen, maar ook voor heerlijke zonvakanties, stedentrips, cruises, wintersport en verre bestemmingen bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk hebben wij voor u ook extra informatie over online inchecken, stoelreserveringen, verzekeringen, visa en de bezienswaardigheden op de door u gekozen bestemming.

Loop eens bij ons binnen voor vrijblijvend advies en een lekker kopje koffie of thee!
Ons team in Bergeijk

Anny van Dijck

Ik heb eerst enkele jaren als medisch secretaresse gewerkt, maar een job in de Reiswereld bleef me sterk aantrekken wat geleid heeft tot een baan bij Reisburo van Gerwen.
Het mooie aan de verkoop van reizen is het enthousiasmeren van de klanten voor de diverse bestemmingen die de moeite van het bezoeken waard zijn. De diversiteit aan mogelijkheden maakt het werk boeiend, spannend, en geeft voldoening. Wij, als Reisburo van Gerwen, zijn ook gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat. We denken graag mee in het vinden van oplossingen. Gelukkig zien we dat voor velen Internet nog geen alternatief is, dit door het vertrouwen wat de klant in ons heeft en het persoonlijk advies wat de klant waardevol vindt. Wij kunnen met onze jarenlange reiservaring zeker een steentje bijdragen.

Ik ga iedere dag nog altijd fluitend naar mijn werk.
Ons team in Bergeijk

Maaike Michiels

Ik ben in 2004 na mijn opleiding bij Reisburo Van Gerwen komen werken.
Met veel plezier ga ik voor u op zoek naar een passende reis. Tijdens mijn vakanties en studiereizen heb ik de nodige reiservaring opgedaan om u te voorzien van de juiste informatie. Ook voor zakenreizen bent u bij ons aan het juiste adres aangezien wij tevens fungeren als het business kantoor van de Van Gerwen Groep.