Ons team in Veldhoven

Ons team in Veldhoven

Corine Ravestein

Ik ben inmiddels al 30 jaar werkzaam in de reiswereld waarvan 25 jaar bij Reisburo van Gerwen.
Er zit reis- DNA in mijn bloed. Dit heeft me dan ook zowel zakelijk als privť op de meest bijzondere bestemmingen gebracht.
Uit eigen ervaring adviseren maakt dat ik echt wat kan betekenen voor mijn klanten.Uw met aandacht en zorg samengestelde reis is mijn passie.

Als u een geweldige vakantie heeft gehad, kan mijn dag niet meer stuk!
Ons Team in Veldhoven

Claudia van Loon

Sinds 1992 ben ik met veel plezier werkzaam bij Reisburo van Gerwen in Veldhoven Inmiddels heb ik al veel mooie plekken van de wereld gezien. Graag help ik U aan de hand van mijn eigen ervaringen een passende reis samen te stellen.
Wat denkt u van een safari door Kenia, een heerlijke strandvakantie in de Caribbean of dichter bij huis genieten van een stedentrip. Afgelopen jaar ben ik op studiereis geweest naar het mooie Andalusie. U kunt hier prachtige fly-drives maken waarbij u in bijzondere accommodaties verblijft of kiest u voor een verzorgde busreis met deskundige reisleiding.

Voor tips en adviezen bent u van harte welkom in ons reisburo in Veldhoven.
Ons Team in Veldhoven

Caroline van de Ven

Na mijn afronding aan het TIO College in Den Bosch ben ik na mijn stageperiode al sinds 1998 werkzaam bij Reisburo Van Gerwen in Veldhoven. Veel indrukken en kennis heb ik opgedaan tijdens mijn studiereizen en vakantiereizen in o.a. Europa, Zuid-Afrika, AustraliŽ, AziŽ en Amerika.
Het is en blijft voor mij een grote uitdaging om voor u de beste mogelijkheden uit te zoeken om zo voor u de juiste vakantie te vinden die geheel overeenkomt met uw wensen. Met veel plezier help ik u met uw vakantieplannen.

Graag tot ziens!
Ons team in Veldhoven

Jolanda Busser

Ik werk sinds 2013 bij Reisburo Van Gerwen in Veldhoven en in Woensel. Na twintig jaar vind ik het reisburovak nog steeds enorm leuk en afwisselend. Een tevreden klant die graag terugkomt is mijn streven. Het maakt niet uit of de klant een grote reis boekt, een stedentrip, parkeerplaats, of komt voor online incheck; zij kunnen voor alles bij ons terecht. Dat is nog steeds een grote meerwaarde voor ons reisburo. Creatief een reis samenstellen vind ik zelf het leukste om te doen. Daar waar het via een pakketreis niet lukt, de creatieve weg inslaan. Zo krijg je toch de gewenste reis voor de klant vaak ook voor een aantrekkelijke prijs! Binnen Europa is ItaliŽ mijn favoriet, kom er al sinds mijn jeugd, het is een prachtig land met een heerlijke keuken en vriendelijke mensen. Buiten Europa trekt USA mij het meest. De natuurparken, steden zoals San Francisco, Las Vegas en de enorme ruimte, ideaal voor een rondreis! Daarnaast heb ik veel gezien tijdens studiereizen en vakanties.

Graag tot ziens op ons reisburo!
Ons team in Veldhoven

Rian Spijkers

Voor mij bestaat er geen leuker vak dan bezig zijn met vakantie reizen. Het is een uitdaging om voor iedere klant de juiste vakantie te vinden. Door de vele reis ervaringen die ik in de loop der jaren heb opgedaan, breng ik mijn enthousiasme over op de klant. Tegenwoordig is er zoveel keuze, wij benutten alle mogelijkheden om een passend aanbod te vinden voor onze klanten. We denken mee met de klant, verlenen veel service, bieden gemak en veiligheid. Wij horen dan ook terug van onze klanten: " we gaan naar Van Gerwen, dan weten we zeker dat het goed is". En daar doen we het voor.

Wij begroeten u graag met een kopje koffie op ons reisburo.
Ons team in Veldhoven

Rachel Krooder

Mijn passie is mijn werkÖreizen. Elke reis is een nieuwe ontdekking. Er is zoveel moois te zien en te beleven! Moeilijk om een favoriete bestemming te kiezen. Noord-Amerika is een land waar ik graag naartoe ga als we het over verre bestemmingen hebben. En binnen Europa heeft Noorwegen echt mijn hart gestolen. Wanneer ik met mijn gezin op vakantie ga, vind ik Mallorca en Zuid-Frankrijk ideaal.
Het leuke aan ons werk is dat we elke dag de wereld rond gaan. Van een weekendje weg in eigen land, tot een rondreis in Zuid-Afrika. Soms gaat iemand alleen op avontuur en soms met de hele familie. Omdat wij zoín groot aanbod hebben is alles mogelijk. Alles tot in de puntjes verzorgd, of juist veel vrijheid. Wij luisteren naar de wensen van de reiziger.

Elke reis is voor ons uniek en een uitdaging om er weer een mooie herinnering voor u van te maken!